Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Blog

Subpage Listing Image

PHEV, HEV, MHEV? Wat zijn de verschillen?

Mede door de hoge brandstofprijzen van de laatste maanden zien we een toenemende interesse en vraag naar hybride auto's. In het landschap van hybride auto's zijn verschillende varianten te onderscheiden. Zo zijn er bijvoorbeeld PHEV's, HEV's en MHEV's. Maar wat is hybride rijden nou precies? Wat zijn nou eigenlijk de verschillen? En wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende varianten?

Subpage Listing Image

Profiteer nu van voorraadvoordeel op de Toyota C-HR!

Profiteer nu van maximaal voorraadvoordeel op de Toyota C-HR bij Autoservice Wagemans! We hebben verschillende uitvoeringen op voorraad zoals de luxe Bi-Tone Plus, Executive of Team D uitvoering. Ook verwachten wij nog een aantal High Power Hybrid modellen met de 184pk sterke hybride aandrijflijn. In deze blog vind lees je meer over dit populaire model van Toyota.

Subpage Listing Image

5 Tips: Veilig op weg in de winter

Sneeuw, vorst, regen in deze tijd van het jaar zien we het steeds weer terugkomen. Rijden tijdens winterse omstandigheden kan prima, maar in het kader van je eigen veiligheid en die van anderen is het altijd belangrijk om extra goed op te letten. In deze blog geven wij jou 5 tips om veilig op weg te gaan tijdens winterse omstandigheden.

Morgen Internet - Zorgeloos website