Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Al meer dan 20 jaar uw leverancier voor betrouwbare occasions en onderhoud.

Al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor eerlijke occasions, onderhoud en reparatie Autoservice Wagemans is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres in de regio. Het begon meer dan 20 jaar geleden in Einighausen zonder personeel, zonder grote voorraad, maar met dezelfde kernwaarden als nu: eerlijk, vertrouwd en transparant.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Open en eerlijk naar elkaar, maar vooral ook naar onze klanten. Transparant zijn in wat we doen en hoe we het doen. Kortom: “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.” Dat zorgt voor het vertrouwen dat op zijn beurt de basis vormt voor onze toekomst.

Inmiddels is Autoservice Wagemans uitgegroeid tot een professioneel autobedrijf met een full service dienstverlening en ongeveer 85 jong gebruikte occasions op voorraad. Inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en klein schadeherstel behoren tot ons uitgebreide dienstenpakket. Zelfs specialistische diensten zoals “walnut blasting” of “powerflushen” behoren inmiddels tot onze dienstverlening.

In onze voorraad vindt u vooral geïmporteerde jong gebruikte occasions tot ongeveer 5 jaar oud en een maximale kilometerstand van ongeveer 80.000 km. Veelal in een luxe uitvoering. We volgen de vraag van onze klanten en proberen altijd een passend aanbod te bieden.

Onze occasions zijn altijd vrij van een eventueel schadeverleden, voorzien van volledig inzichtelijke historie en een betrouwbare kilometerstand. Wij leveren alle occasions af inclusief groot onderhoud, garantie en APK zonder bijkomende kosten. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.Waarom kiest u voor Autoservice Wagemans?

Gallery Image 0
Eerlijk
Gallery Image 1
Vertrouwd
Gallery Image 2
Transparant

Neem een kijkje in ons bedrijf

Morgen Internet - Zorgeloos website