Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

Subpage Listing Image

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website.

Subpage Listing Image

Onderhoud & reparatie

Goed en tijdig onderhoud voorkomt (dure) reparaties. Bij Autoservice Wagemans bent u voor zowel een kleine of grote onderhoudsbeurt aan het juiste adres.

Subpage Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan een brandend controlelampje of waarschuwingssignaal op het dashboard.

Subpage Listing Image

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw auto is van belang voor een goede wegligging. Bovendien bespaart u op uw brandstof verbruik en voorkomt u onnodige bandenslijtage.

Subpage Listing Image

Bandenservice

Twijfels over de staat van uw banden? Wisselen van zomer- naar winterbanden? Of liever overstappen naar all season banden? Wij helpen u graag!

Subpage Listing Image

Carbon cleaning

Last van vermogensverlies, motorstoringen of een verhoogd brandstofverbruik. Motoren met een directie inspuiting kunnen last hebben van koolafzetting in de inlaatkanalen. Walnut blasting is hiervoor een goede en voordelige oplossing.

Subpage Listing Image

Powerflush

Vervuiling is de automatische versnellingsbak is de grootste oorzaak van schakelklachten. Denk hierbij slecht schakelen of een bonkend geluid vanuit de versnellingsbak. De versnellingsbak spoelen met het PowerFlush spoelapparaat biedt de oplossing.

Subpage Listing Image

APK

Waarom een APK? De Algemene Periodieke Keuring, ofwel APK is een verplichte keuring die voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Subpage Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks altijd een gedeelte van het koudemiddel.

Morgen Internet - Zorgeloos website