Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1
1e Autotechnicus | Technisch specialist (m/v)

Als 1e autotechnicus ben jij een echte technisch specialist. Naast regulier onderhoud kun je ook auto's uitlezen en een diagnose stellen. Van personenauto's tot bestelwagens en van campers tot exclusieve sportauto's. Je bent iemand die plezier heeft in zijn werk en zichzelf wilt ontwikkelen. Je ziet jezelf werken in een jong gemotiveerd team en bent bereid om samen die extra stap te zetten als dat nodig is.
FulltimeFulltime
2.500-3.500 p/m2.500-3.500 p/m

Jouw nieuwe job!

Wil jij niet alleen maar de "standaard klusjes" doen? Ontspannen werken in een team met leuke en jonge collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen en de lat hoger leggen voor jezelf en zien dat zich dat terugbetaald?

Bij Autoservice Wagemans ben jij geen nummertje binnen een grote organisatie. We bieden jouw een eigen werkplek met jouw eigen tools en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Het technische team van 5 collega's staat klaar om je te ondersteunen, adviseren, maar vooral ook om jouw te helpen met het bereiken van je doelen. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Heb je een goed gevoel bij deze vacature? Of ga je graag met ons in gesprek?

Download dan hieronder de volledige vacature met omschrijving van de werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en contactgegevens.

download.pngDownload PDF
Content Image 45
Form Image

Geïnteresseerd?

Upload je CV en solliciteer hier direct!

upload.pngUpload CV (Max 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website