Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1
Detailer | Autopoetser (m/v)

Als detailer ben jij een specialist in het volledig reconditionering van auto's. Of het nou gaat om gewoon wassen of gespecialiseerde lakcorrecties; jij weet wat precies wat je kunt doen om een auto optisch perfect in orde te maken. Je bent iemand die plezier heeft in zijn werk en zichzelf wilt ontwikkelen. Je ziet jezelf werken in een jong gemotiveerd team en bent bereid om samen die extra stap te zetten als dat nodig is.

FulltimeFulltime
2.000-2.850 p/m2.000-2.850 p/m

Jouw nieuwe job!

Wil jij niet alleen maar de "standaard klusjes" doen? Ontspannen werken in een team met leuke en jonge collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen en de lat hoger leggen voor jezelf en zien dat zich dat terugbetaald?

Bij Autoservice Wagemans ben jij geen nummertje binnen een grote organisatie. We bieden jouw een eigen werkplek met jouw eigen tools en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Onze collega's staan klaar om elkaar te ondersteunen, adviseren, maar vooral ook om jouw te helpen met het bereiken van je doelen. Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop! Misschien kunnen we ook wat van jouw leren!

Heb je een goed gevoel bij deze vacature? Of ga je graag met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaan formulier of bel of app naar Maurice Wagemans via 06-46415547.

Content Image 47
Form Image

Geïnteresseerd?

Upload je CV en solliciteer hier direct!

upload.pngUpload CV (Max 4mb)
Morgen Internet - Zorgeloos website