Header Image 0
  • Eerlijk
  • Vertrouwd
  • Transparant
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Walnut blasting

Last van vermogensverlies, motorstoringen of een verhoogd brandstofverbruik. Motoren met een directie inspuiting kunnen last hebben van koolafzetting in de inlaatkanalen. Walnut blasting is hiervoor een goede en voordelige oplossing.

Hoe gaan wij tewerk?

Vermogensverlies, motorstoringen of een verhoogd brandstofverbruik zijn symptomen die kunnen duiden of vervuilde inlaatkanalen. Vooral motoren met een directie inspuiting kunnen last hebben van koolafzetting in de inlaatkanalen. Denk bijvoorbeeld aan de THP-motoren van Peugeot/Citroën of de TSI motoren van Volkswagen Groep. Deze afzetting zorgt voor een vernauwin van de inlaatkanalen, waardoor de luchttoevoer naar de motor beperkt wordt. Dit heeft een verminderd motorvermogen tot gevolg en kan diverse storingen veroorzaken omdat er geen sprake meer is van een optimale verbranding.

Middels Walnut Blasting kunnen we bij Autoservice Wagemans de inlaatkanalen reinigen. Door de inlaatkanalen te stralen met walnoot granulaat wordt het geheel gereinigd zonder verdere schade aan de inlaatkanalen en -kleppen.

Het advies is om deze reiniging preventief te laten uitvoeren tussen de 60.000 – 90.000 km. Zo blijft uw motor optimaal presteren en bespaart u de nodige brandstof. Deze behandeling is normaal gesproken uit te voeren op één werkdag en te combineren met een onderhoudsbeurt.

 

Waarom kiest u voor Autoservice Wagemans?

 
Gallery Image 0
Eerlijk
Gallery Image 1
Vertrouwd
Gallery Image 2
Transparant
Content Image 2
Form Image

Neem contact op

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website